2011. július 1., péntek

fehér bőr-...nem ciki

Akármilyen hihetetlen vannak akik igenis szeretik a világos bőrt és tesznek is érte, hogy még világosabb legyen! Ezalatt értem az ázsiai országokat (persze ez nem szabályszerűen minden ázsiaira igaz), bármilyen nemzetiségű rockereket,gothokat,visual kei-eseket..sorolhatnám holnaputánig.. :D és azokat akiknek génjeikből adódóan is "fehér" arcuk van. Bár sokan útáják és állandóan napoznak,szoliznak,sötétebb alapozóval próbálják takarni, de vannak akik beletörődnek, és/vagy rájönnek hogy az ultravilágos bőr is lehet szép! (persze ha ápolt...)

Én, utóbbiak közé tartozva rengeteg trükköt kipróbáltam már amikkel ezt lehet elérni, leírok párat, hátha valaki segítségére lehet :)

! Ezeket a pakolásokat huzamosabb ideig, és lehetőleg minden nap kell alkalmazni(persze nem egyszerre az összeset xD), hogy eredményt is érjünk el vele, nem elég 1-1 alkalom, senki ne várjon csodát :D !

 • Keverj össze 1 ek. túrót, 1 ek. zabpelyhet és 1ek. paradicsomlevet. Hagyd hatni 20percig majd hideg vízzel mosd le! Ez eltávolítja az elhalt hámsejteket és világosítja a bőrt.
 • Nyers burgonyát is tehetsz az arcodra karikákra vágva, ez csökkenti a pattanások méretét és egyéb kis foltokat.
 • Szárított(miért pont szárított? :D) narancshéjat keverj túróbahttp://www.blogger.com/img/blank.gif, ezt hagyd hatni 15 percig az arcodon, majd hideg vízzel öblítsd le . Ez segít eltüntetni a hegeket,foltokat.
 • Reszelt paradicsom és 3-4 csepp citromlé keverékét vidd fel az arcodra,és 20 perc után mosd le. Ezt ismételd napi 2X, 15-20 napig.

Ezek mellett vannak fehérítő kezelések, krémek, rengeteg féle mód...
PL: a BBkrémek, amiket szerintem sokan ismernek, nem is részletezném, itt egy link ahol az összes krém be van mutatva, és megis lehet őket rendelni: BB Krém

Remélem segített valakinek ez a cikk, és köszönöm hogy végigolvastad :D

3 megjegyzés:

 1. Szija! Csak szólok h a BB krémek olyan kis mennyiségben tartalmaznak fehérítőt h nem fehérítik ki az egész bőrt.
  Csak a régi hegeket esetleg pigment foltokat halványítják el:)
  Szóval ezektől ne várj sokkan világosabb bőrt az egész arcodon:)

  VálaszTörlés
 2. Tudom, a pakolásoknál is odaírogattam h hegek,pattanások nyomain segít, de köszi :D

  VálaszTörlés
 3. Én imádom h fehér a bőröm :$ :D

  VálaszTörlés