2012. augusztus 28., kedd

Évnyitós Smink - OceanBlue~

Tegnap megkaptam, hogy ez a smink már kurvás iskolába, kár , hogy ilyeneket is hordok néhanapján, de nem igazán nyújtok mellé szolgáltatásokat , pénzért meg végképp, és a sulink igaz hogy a sarkon van, nodehát valaminek ott is kell lennie... Mindegy, azért megmutatom, mert tudom, csak remélem hogy kemény rockerek,gothok vagy emo-sok, elborult eméjűek is olvasnak, és igénylik az erős sminkeket :3 És a kész smink :3 :


3 megjegyzés:

 1. Szerintem ezzel sincs semmi gond! Én nem mondanám annyira erősnek sem, főleg, hogy nem csak az ember szemére figyelnek összképben, míg a blogon csak a szemedet láthatjuk. És rengeteg ember járkál sokkal erősebb sminkkel hétköznapokra is, az évnyitó pedig lehet egy elegáns alkalom, egy jól megválasztott ruhával pedig nagyon üthet ez a smink!

  VálaszTörlés
 2. Egyetértek, bár egy kis rúzsajánlót is akartam hozzá, de holnap még van egy rész, nem tudom, érdekel-e titeket? :3
  A másik, pedig hogy vannak akik sokkal erősebb sminkben virítanak, de akadnak akik sokkal igénytelenebb sminket tesznek fel, ami aztán elcsúszkál, és nagyon ronda lesz. Szerintem egy ilyen alkalomhoz egyáltalán nem túl erős egy kicsit sötétebb,de igényesen elkészített szem :3

  VálaszTörlés
 3. Ne aggódj egyáltalán nem kurvás :) Én simán hordanám iskolába ha
  1. elég ügyes lennék az elkészítéséhez
  2. nem becsengetés előtt két perccel kelnék minden reggel ergo lenne időm is megcsinálni :)
  Ettől függetlenül gyönyörű :))

  VálaszTörlés